Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κορινθίας αποφάσισε να δώσει την απάντησή του στα σωματεία και τους παράγοντες, που διαμαρτύρονται το τελευταίο διάστημα για την απόδοση των διαιτητών.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σ.Δ.Π. Κορινθίας τονίζει πως στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί VAR και επισημαίνει πως τα σωματεία έχουν τη δυνατότητα να φέρουν διαιτητές από συνδέσμους άλλων νομών, σε περίπτωση που δεν επιθυμούν να τους σφυρίζουν Κορίνθιοι ρέφερι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με δηλώσεις, υβριστικές και ειρωνικές, που έλαβαν χώρα τις τελευταίες εβδομάδες μέσα από τα Μ.Μ.Ε και κοινωνικής δικτύωσης, που στόχο έχουν τους διαιτητές μας, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κορίνθιας θέλει να κάνει την εξής δήλωση:

Όσοι από τους κ.κ. παράγοντες δεν κατανοούν τα ανθρώπινα λάθη, που ΠΙΘΑΝΟΝ, κατά τη γνώμη τους, διαπράττουν οι διαιτητές μας και δεν έχουν παρατηρήσει ότι πλέον το ποδόσφαιρο βασίζεται σε ένα βίντεο (var) που φυσικά δεν υπάρχει η πολυτέλεια αυτή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τότε η μόνη λύση είναι να πράξουν το εξής:

Να ζητήσουν από την ΕΠΣ Κορινθίας να έρθουν διαιτητές από άλλους νομούς και να μην αναλώνονται με ύβρεις και ειρωνικά σχόλια με τους δικούς μας. Εκτός και αν τους χρησιμοποιούν για να καλύψουν τη γύμνια των ομάδων τους.  Ή Εκτός αν αποσκοπούν στους Κορίνθιους διαιτητές να εξαιρέσουν ΑΥΤΟΙ τις ομάδες τους, προκειμένου να τους βγάλουμε και από αυτή τη δύσκολη θέση.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Εκ του γραφείου τύπου του Σ.Δ.Π Κορινθίας».