Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν το περασμένο Σάββατο (4/12) οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

Τα αγωνιστικά τμήματα Κ10, Κ12 και 14 της Ακαδημίας του Ηρακλή αντιμετώπισαν σε φιλικές αναμετρήσεις τα αντίστοιχα τμήματα των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, στις εγκαταστάσεις της πειραϊκής ΠΑΕ.

Οι πιτσιρικάδες της ομάδας του Ξυλοκάστρου απόλαυσαν τα παιχνίδια, κέρδισαν εμπειρίες και παραστάσεις και έζησαν όμορφες στιγμές, ξεδιπλώνοντας παράλληλα το ταλέντο τους.

Επικεφαλής της αποστολής του Ηρακλή ήταν ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Μανώλης Σούλης, ενώ το παρών έδωσαν και οι προπονητές, Νίκος Πανάγου και Κώστας Κουλάκης.

«Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και ειδικά τον Γιώργο Αλεξανδρή, ο οποίος μερίμνησε για να γίνουν οι συγκεκριμένοι αγώνες. Ήταν μια μοναδική και όμορφη εμπειρία για τα παιδιά του Ηρακλή», τόνισε ο Σούλος.

Πλην του Γιώργου Αλεξανδρή, οι υπεύθυνοι του Ηρακλή είχαν την ευκαιρία να τα πουν και με τον Νώντα Οικονόμου, ο οποίος επίσης εργάζεται στην ερυθρόλευκη Ακαδημία.