Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για το μέλλον της Δάφνης Πουλίτσας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (28/6), στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου.  

Παρουσία της διοίκησης και ποδοσφαιριστών συζητήθηκαν μια σειρά από σημαντικά θέματα εν όψει της νέας σεζόν. Όπως έγινε γνωστό, μεταξύ άλλων, η Δάφνη θέλει να στελεχώσει το ρόστερ της με νέα παιδιά ηλικίας 14 έως 18 ετών, ενώ θα παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

1.Πλάνο αγωνιστικής περιόδου
2.Στόχοι αγωνιστικής περιόδου
3.Στελέχωση του ρόστερ με παίκτες ηλικίας 14-18 ετών
4.Θέμα γηπέδου
5.Θέμα προπονητή
6.Θέμα διαμόρφωσης ρόστερ
7.Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη όλων των ποδοσφαιριστών για την τρέχουσα χρονιά
8.Μεταγραφικές κινήσεις
9.Απολογισμός προηγούμενης  σεζόν

Την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου στις 11:00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η δεύτερη συνάντηση, απ’ την οποία αναμένεται να προκύψει η νέα διοίκηση, καθώς και να παρθούν οι πρώτες σημαντικές αποφάσεις.

Τζελέπης ο πρώτος

Στο πλαίσιο της στελέχωσης του ρόστερ με νεαρούς ποδοσφαιριστές, η Δάφνη καλωσόρισε στην ομάδα τον 14χρονο, Βασίλη Τζελέπη.

«Η διοίκηση της Δάφνης Πουλίτσας θέλει δημοσίως να καλωσορίσει στην ομάδα τον πρώτο ποδοσφαιριστή ηλικίας 14 ετών, Βασίλειο Τζελέπη, ο οποίος δίνει το έναυσμα για να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα νεαρά παιδιά και να στελεχώσουν την ομάδα!!!», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.