Με το σύνθημα «Έλα μαζί μας στη Δράση», ο Ποσειδώνας Λουτρακίου ξεκινά για άλλη μια χρονιά την λειτουργία των Ακαδημιών Χάντμπολ.

Ο σύλλογος του Λουτρακίου απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια, που έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν τα μυστικά του αθλήματος από ένα άρτια καταρτισμένο επιτελείο, με επικεφαλής τον έμπειρο προπονητή, Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου.

Οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Ποσειδώνα έχουν ξεκινήσει, ενώ ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των προπονήσεων, που διεξάγονται στο κλειστό του Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος».

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Οι εγγραφές των υποδομών του τμήματος HANDBALL του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ξεκίνησαν. Ο έμπειρος τεχνικός ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με τους συνεργάτες του θα εντρυφήσουν στους λιλιπούτειους αθλητές στα μυστικά του αθλητισμού και ιδιαίτερα του HANDBALL.

Με το σύνθημα «Έλα μαζί μας στη Δράση», το τμήματα υποδομής αποτελούν τον πιο έμπιστο και καταρτισμένο τρόπο ενασχόλησης των μικρών παιδιών με τον αθλητισμό και του «ευ αγωνίζεσθε».

Το ζεστό, οικογενειακό και ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της οικογένειας του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ αποτελεί εγγύηση για την αξιόπιστη λειτουργία των τμημάτων υποδομής, γεγονός που κάθε χρόνο αποδεικνύεται με την ολοένα αυξανόμενη είσοδο μικρών παιδιών στην αγκαλιά των ακαδημιών μας».

ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ (κλειστό Γυμν. Γ.Γαλανόπουλος)

Δεύτερα 5:00 – 18:30
Τρίτη 4:00 – 5:15
Πέμπτη 3:15 – 4:30
Σάββατο 12:30 – 14:00

Υπεύθυνοι ακαδημιών

Λ.Τυφτικίδης 6944 161 584
Κ.Χατζηκωνσταντίνου 6945 377 731