Εδώ και δύο χρόνια ο Χάρης Αθανασίου έχει επιλεχθεί από τις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με το ταλέντο και τις ικανότητές του.

Ο 11χρονος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Λέχαιο έχει εντυπωσιάσει τους ιθύνοντες του Αστέρα, οι οποίοι αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιλογή τους. Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός έχει κλέψει τις εντυπώσεις, έχοντας πολύ καλή παρουσία στις προπονήσεις, αλλά και στα τουρνούα, στα οποία έχει λάβει μέρος.

Ο Αθανασίου πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα στην Τρίπολη για προπόνηση, ενώ καλείται για φιλικές αναμετρήσεις και τουρνούα, στα οποία συμμετέχει η Κ12 του Αστέρα. Ο προπονητής του, Κώστας Σαλαπάτας είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη παρουσία του, πιστεύει πολύ στο ταλέντο και την αξία του και στο πρόσωπο του βλέπει ένα από τα παιδιά, που θα αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου.

Ο νεαρός αριστεροπόδαρος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα δύο άκρα. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και μπορεί να συναγωνιστεί ακόμη και παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

Το μέλλον του Αθανασίου βρίσκεται στην Τρίπολη. Παράλληλα, δουλεύει και με τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Άσσου, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με την ομάδα Κ14 του συλλόγου. Είναι και μέλος της Μικτής Κ12 της ΕΠΣ Κορινθίας.

«Ο Χάρης είναι εξελίξιμος, δουλεύει στις προπονήσεις, έχει πάθος για το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι προέρχεται από μια συγκροτημένη οικογένεια και διαθέτει όλα τα στοιχεία για να κάνει το παραπάνω βήμα όταν έρθει η ώρα», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού Άσσου, Θανάσης Παπασημάκης.