Ο Πέλοπας επικράτησε 5-0 του Παννεμεατικού με καλή εμφάνιση και τον Τάσο Πέρρα να δίνει την ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες από την Ακαδημία του συλλόγου.

Η ομάδα του Κιάτου τελείωσε τον αγώνα με 7 ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών, εκ των οποίων, πήραν χρόνο συμμετοχής οι 15χρονοι Κυριάκου, Ταφάι και Σέρτζιο.

Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί ικανοποίηση για τη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες, με τη διοίκηση να στηρίζει απόλυτα τους νεαρούς παίκτες και παράλληλα να τους προτρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να ανταμειφθούν στο άμεσο μέλλον.

Η ενημέρωση του Πέλοπα:

«Σήμερα (21/11) η ομάδα μας έκανε πολύ καλό παιχνίδι και κατάφερε να κερδίσει άνετα. Όμως το μεγάλο κέρδος από το σημερινό παιχνίδι είναι ότι για 15 λεπτά βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο 7 παίκτες κάτω των 20 ετών.

Αβράτογλου, Κλέβιν, Τζουλιάνο, Παλαιολόγος, Κυριάκου, Ταφάι και Σέρτζιο. Επίσης στο πάγκο άλλοι δύο, ο Τουργέλης ο Γιάννης και ο Πρόφκα ο Γιάννης.

Εκτός του Αβράτογλου, όλοι οι υπόλοιποι είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία πρωτίστως και μετά στα αγωνιστικά τμήματα Παίδων και Εφήβων.

Εμείς να ευχηθούμε στα παιδιά να έχουν ΥΠΟΜΟΝH και ΕΠΙΜΟΝΗ να μην ακούνε ΚΑΝΕΝΑΝ πάρα μόνο τους προπονητές τους και θα έρθει η ώρα της ανταμοιβής».