Το απόγευμα της Τετάρτης 25 Μαΐου η Μικτή Κορινθίας Κ17 αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδας της ΕΠΣ Αθηνών, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος των Ενώσεων.

Η Μικτή Κορινθίας βρίσκεται μπροστά στη μεγάλη πρόκληση και είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης απέναντι σε ένα πολύ δυνατό, όπως είναι η Μικτή Αθηνών.

Μετά από απόφαση της ΕΠΟ, όλοι οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν σε ουδέτερα γήπεδα. Έτσι ο αγώνας κόντρα στην Αθήνα θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Περάμου, με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη στις 17:30 το απόγευμα της Τετάρτης (25/5).

«Καλούνται οι κάτωθι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται με αθλητική ενδυμασία την ΤΕΤΑΡΤΗ 25.05.2022 και ώρα 15.00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κορινθίας για αναχώρηση προς ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ όπου θα διεξαχθεί αγώνας Μικτών Ομάδων Κ17 Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ-Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ .

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση απουσίας να ειδοποιηθεί η Ε.Π.Σ. Κορινθίας στο τηλέφωνο 2741022258 ή ο Ενωσιακός Προπονητής κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης  στο τηλέφωνο 6945458241.

Ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν αδικαιολογήτως αυτομάτως αποκλείονται από τις Μικτές Ομάδες για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ.

Η αποστολή

Οι 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κλήθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης είναι οι εξής:

Τουργέλης Γιάννης, Γεωργίου Βλάσης, Παλαιολόγος Βασίλης, Ταφάι Εμιλιάνο (Πέλοπας), Κόκκινος Στέλιος, Μπίμπας Σπύρος, Μπεκιάρης Κωνσταντίνος, Τσιράκης Άγγελος (Κόρινθος ’06), Γατσιόπουλος Κωνσταντίνος (Ολυμπιακός Άσσου), Πυργάκης Ηλίας (Ασπρόκαμπος), Βλάχος Γιώργος (Αστέρας Κορίνθου), Τριαντάφυλλος Σωτήρης, Σωτηρόπουλος Χρήστος (Ελλάς Βέλου), Μπιτζίνης Παναγιώτης, Δαμουλιάνος Σπύρος, Δαμουλιάνος Μιχάλης (ΑΟ Λουτράκι), Βασίλας Γιάννης (Άγιοι Θεόδωροι), Κωστούρος Μιχάλης, Σαντικάι Λεωνίδας, Κρίνης Σπύρος (Ηρακλής Λεχαίου).