Στους ρυθμούς του ντέρμπι της πόλης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΟΛ κινείται το Λουτράκι. Οι δύο ομάδες «συγκρούονται» το ερχόμενο Σάββατο (7/12, 15:00) στο Θώδειο, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να επέστρεψε φέτος στην Α’ κατηγορία ωστόσο, τέτοια ντέρμπι παρουσιάζουν μεγάλες ιδιαιτερότητες και το βέβαιο είναι πως δεν χωρούν προγνωστικά. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν βαθμούς για να αισθάνονται πιο άνετα εν όψει της συνέχειας και από την άλλη, ο ΑΟ Λουτράκι για να ανέβει ψηλότερα στη βαθμολογία.

Οι δύο προπονητές των ομάδων και καλοί φίλοι, Φώτης Κορδώσης και Γιάννης Νούλας μίλησαν με σεβασμό για το ντέρμπι του Λουτρακίου, εκφράζοντας την πεποίθησή τους για ένα καλό ματς, το οποίο θα ευχαριστηθεί ο κόσμος.

«Έτοιμοι απέναντι στον φορμαρισμένο ΑΟΛ»

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς πέρα απ’ ότι είναι ένα τοπικό ντέρμπι, υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και στις δύο ομάδες.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, την οποία τη θεωρώ την πιο φορμαρισμένη στο πρωτάθλημα αυτή την εποχή. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και να ευχαριστηθεί ένα καλό παιχνίδι», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φώτης Κορδώσης.

«Τελικός πρωταθλήματος»

«Άσχετα από την πορεία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια, πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία, έχει το σεβασμό μας και αντιμετωπίζουμε το ματς όχι μόνο ως ντέρμπι, αλλά και ως τελικό πρωταθλήματος.

Ο αντίπαλος μας είναι μια σφιχτή ομάδα, με καλή άμυνα και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και καλή απόδοση για να πάρουμε τη νίκη. Εύχομαι να έχει καλό καιρό για να έρθει ο φίλαθλος κόσμος του Λουτρακίου στο γήπεδο και να ευχαριστηθεί ένα καλό παιχνίδι», τόνισε ο τεχνικός του ΑΟΛ, Γιάννης Νούλας.