Το ερχόμενο Σάββατο 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας διοίκησης των Αγίων Θεοδώρων.

Στη Γενική Συνέλευση που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο (28/5) εγκρίθηκε ο Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός του 2021, ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του επόμενου έτους, ενώ το Δ.Σ απαλλάχθηκε από κάθε οικονομική ευθύνη για τη χρήση που έληξε.

Πλέον, το προσεχές Σάββατο θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ, με τον σύλλογο να καλεί τα μέλη να δώσουν το παρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ενημέρωση για την Τακτική Γενική Συνέλευση 28/5/2002 και Εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου την 4/6/2022.

Αγαπητά μέλη του συλλόγου

Σας ενημερώνουμε ότι στην Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου που έγινε το Σάββατο 28/5/2022 συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

1. Οικονομικός – Διοικητικός απολογισμός 2021.
2. Έκθεση πεπραγμένων του έτους 2021.
3. Προϋπολογισμός επόμενου έτους.
4. Άλλα θέματα που έθεσαν τα μέλη.

Μετά από συζήτηση εγκρίθηκαν: η έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του επόμενου έτους, εγκρίθηκε ο Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός 2021 και απαλλάχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο από κάθε οικονομική ευθύνη για τη χρήση που έληξε.

Όσον αφορά το θέμα εκλογών Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, οι εκλογές μεταφέρονται για το επόμενο Σάββατο 4/6/2022 και ώρα 18:00 – 21.00.

Παρακαλούμε για την ενεργή συμμετοχή σας.

Όποιοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν στο σύλλογο ως μέλη και να συμμετάσχουν στις διαδικασίες των εκλογών».