Την τρίτη σερί νίκη πανηγύρισε ο Τενεάτης, που πέρασε με 0-2 από το Γαλατάκι επί του Σαρωνικού.

Η ομάδα των Αθικίων, πήρε αυτό που ήθελε με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Χρήστο Κατσίκα και έφτασε τους 9 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και έφτασαν στο γκολ μόλις στο 4ο λεπτό. Από ωραία μπαλιά του Κριαρά, ο Κατσίκας βγήκε στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με σουτ νίκησε τον Κεμαλάι.

Ο Τενεάτης έλεγξε τον ρυθμό στη συνέχεια, με το ματς να εξελίσσεται σε χαμηλό τέμπο και τον Σαρωνικό, να προσπαθεί κι αυτός για κάτι καλό. Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν στο β’ μέρος, πάλεψαν αρκετά και ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί.

Προσπάθησαν για κάτι καλό και είχαν κάποια διαστήματα που άσκησαν πίεση, αλλά δεν είχαν τις κλασικές ευκαιρίες και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν επί της ουσίας. Ένα – δυο καλά σουτ δεν ανησύχησαν τον Ταμπάκου.

Από την πλευρά του, ο Τενεάτης βρήκε κάποιους χώρους, έψαξε το δεύτερο γκολ και το πέτυχε στο 75’. Μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Αντωνίου έκανε τη σέντρα και ο Κάτσικας με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για να διαμορφώσει το τελικό 0-2.  

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Κονόμης, Μπόρσης, Χόντια, Συριόπουλος (88’ Παπασταματίου), Τζογανάκος, Αναστασιάδης (71’ Λέκκας), Βενετσάνος, Μπάνε, Δερβίσης, Σούλας (78’ Τρίχας)

ΤΕΝΕΑΤΗΣ: Ταμπάκου, Μαζιώτης (70’ Τζαναβάρας Ε.), Μαρινός, Δεληστάθης (52’ Στέφης), Μπαστούνης (56’ Σεννής Α.), Ποτήρης, Κριαράς, Τζαναβάρας Γ., Τσουμάνης, Αντωνίου (87’ Τζαναβάρας Κ.), Κατσίκας (87’ Κακανάκος)