Την τρίτη ήττα σε ισάριμθες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Pre League Γυναικών, γνώρισε ο ΑΣΠ Κόρινθος, που λύγισε με 3-1 σετ στη Θεσσαλονίκη από τη ΧΑΝΘ.

Απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, η ομάδα της Κορίνθου έδειξε και πάλι κάποια καλά στοιχεία, ειδικά στο δεύτερο νικηφόρο σετ (17-25), αλλά και αδυναμίες που κόστισαν.

Η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και καθαρού μυαλού και τα αβίαστα λάθη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης και είχαν ως αποτέλεσμα μια ακόμη ήττα.

Ο ΑΣΠ παραμένει δίχως βαθμό στο πρωτάθλημα, έχοντας ωστόσο, αντιμετωπίσει τρεις δυνατούς αντιπάλους. Πλέον, τα ματς με Άρτεμις Κορυδαλλού (εκτός) και Πανιώνιο (εντός) είναι καθοριστικά για τη συνέχεια και το ζητούμενο δεν είναι άλλο από τα θετικά αποτελέσματα.

Τα σετ: 3-1 (25-16, 17-25, 25-17, 25-12)

ΧΑΝΘ (Ντινόπουλος): Γουγούση, Κουρτίδου, Γιαννούλη, Αρμουτάκη, Βέλλιου, Βαρδοπούλου / Σουπιώνη (λ), Αβδελά (λ), Αδάμου, Γερομίχαλου

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρεόπουλος): Γιώτα, Αποστολάκη, Λιουτίκοβα, Λαγουδάκη, Παναγοπούλου, Πατουχέα / Μαργαρίτη (λ), Αλατζάκη, Ελευθερίου, Βακάλογλου