Στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου η τοπική Πρόοδος πήρε τη νίκη με 3-1 κόντρα στο Μαψό και εξασφάλισε τη παραμονή της στη κατηγορία.

Η Πρόοδος τερμάτισε στην 11η θέση με 38 βαθμούς και στο φινάλε του πρωταθλήματος, κατάφερε να πετύχει το στόχο της. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι και με καλή εμφάνιση, πήραν αυτό που ήθελαν.

Από την άλλη ο Μαψός έπαιξε για δεύτερο σερί ματς με 10 παίκτες, λόγω πολλών προβλημάτων, πάλεψε και στάθηκε με αξιοπρέπεια, κλείνοντας μια πετυχημένη σεζόν, καθώς τερμάτισε στη 5η θέση με 50 βαθμούς.

Η Πρόοδος πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 10’ με σουτ του Κρίκα, ο οποίος στο 18’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 2-0. Ο Μαψός αντέδρασε και μείωσε στο 30’ με τον Βασίλη Δήμα, για να γίνει το 3-1 στο 40’ με κεφαλιά του Παναγιώτη Μαρμαρά.

Στο β’ μέρος δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και να είναι πιο επικίνδυνοι και το Μαψό να έχει κι αυτός κάποιες καλές στιγμές. Σταδιακά ο ρυθμός έπεσε, με την Πρόοδο να κάνει και τις πέντε αλλαγές και στο φινάλε να πανηγυρίζει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Διαιτητής: Μπεκιάρης

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Βαρδάκας, Παπαμιχαήλ, Δαλαμαρίνης Σ. (46’ Φρούσιος), Παρασκευόπουλος (25’ Μαρμαράς Κ.), Πίπιλος Γ. (75’ Βουρβόπουλος), Πίπιλος Η., Κορφούζι, Μαρμαράς Π. (60’ Κλάρος), Μπαρλιάς, Κρίκας, Κουτσούκος (60’ Μαχαίρας)

ΑΟ ΜΑΨΟΥ: Μπέκος Β., Καλαράς, Γεώργαρης Θ., Κλαούντιο, Νάνος Δ., Νάνος Β., Γεώργαρης Σ., Γαλάνης, Ντεμάι, Δήμας Β.