Σε ηλίκια 14 ετών και 9 ημερών ο Γιώργος Βαγγόπουλος έγραψε ιστορία με τον Παννεμεατικό, καθώς έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι του συλλόγου!

Ένα σπουδαίο ταλέντο, το οποίο προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια, έχει όλο το μέλλον μπροστά του και δείχνει ικανός να φτάσει ψηλά μέσα από τη σκληρή δουλειά.

Στον αγώνα της 25ης Ιανουαρίου και τη νίκη (4-1) του Παννεμεατικού με τον Πανκαμαριακό, ο Βαγγόπουλος πέρασε ως αλλαγή στο 85ο λεπτό και πέτυχε ένα ιστορικό ρεκόρ. Πάραλληλα, άνοιξε τη… πρώτη σελίδα στο ποδοσφαιρικό βιβλίο της ζωής του, το οποίο, μπορεί και να γραφτεί με… χρυσά γράμματα.

Εξαιρετικό ταλέντο

Ο 14χρονος Βαγγόπουλος βρέθηκε στο παρελθόν στις Ακαδημίες του Πέλοπα και το περασμένο καλοκαίρι εντάχθηκε σ’ αυτές του Παννεμεατικού. Με καταγωγή από την περιοχή και με τον πατέρα του Νίκο να έχει φορέσει στο παρελθόν τη βυσσινί φανέλα, ο μικρός φρόντισε γρήγορα να δείξει το ταλέντο του.

Ο Βαγγόπουλος χρίστηκε αρχηγός της ομάδας Κ14 του συλλόγου, είναι εκείνος στον οποίο, στηρίζει πολλά η ομάδα, έχοντας σημαντική συνεισφορά στο πρωτάθλημα. Αγωνίζεται ως ελεύθερος μεσοεπιθετικός και διαθέτει τα στοιχεία, που κάνουν τη διαφορά στην ηλίκια του. Όχι τυχαία, είναι και μέλος της Μικτής Κ14 της ΕΠΣ Κορινθίας, που διεκδικεί την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι μεγάλη ωστόσο, καταφέρνει να το συνδυάζει άψογα με το σχολείο, καθώς πρόκειται για έναν καλό μαθητή.

Τι λένε οι προπονητές του

Ο πλέον αρμόδιος για να μιλήσει για το ταλέντο και την αξία του Βαγγόπουλου, είναι ο προπονητής του στον Παννεμεατικό, ο Δημήτρης Δημόπουλος.

«Ο Γιώργος είναι ένα σπουδαίο ταλέντο. Διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, δουλεύει πολύ στις προπονήσεις, έχει μεγάλη θέληση και δεν φοβάται καθόλου. Είναι ένα πειθαρχημένο παιδί που δείχνει πως διαθέτει όλα τα προσόντα για να παίξει ποδόσφαιρο», επισήμανε αρχικά ο Δημόπουλος, για να προσθέσει:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη παρουσία του. Προπονείται και με τη πρώτη ομάδα και αξίζει τις ευκαιρίες που παίρνει. Εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και είναι βέβαιο πως θα του δώσουμε κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Είναι σημαντικό για τον Παννεμεατικό να αναδείξει παιδιά μέσα απ’ την Ακαδημία του και την προσπάθεια που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και ο Γιώργος δίνει το παράδειγμα και για τα υπόλοιπα παιδιά».

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον νεαρό και ο προπονητής της Μικτής Κ14 της ΕΠΣ Κορινθίας, Αντώνης Ηλίας. «Πρόκειται για ένα πολύ καλό ταλέντο που έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Πέρα από τις ικανότητες τους, δουλεύει σκληρά και δείχνει πως έχει μεγάλη όρεξη. Είναι σημαντικός παίκτης για τη Μικτή, είμαι ενθουσιασμένος από την προσπάθεια του, αλλά και τον χαρακτήρα του», σχολίασε ο Ενωσιακός τεχνικός.