Στο γήπεδο του Ζευγολατιού, η Προοδευτική Περιγιαλίου επικράτησε 0-4 της Δάφνης Πουλίτσας και πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η Προοδευτική ήταν καλύτερη σε όλο το ματς και πήρε εύκολα το τρίποντο απέναντι στη Δάφνη, που παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις και μόλις 11 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Μόλις στο 5ο λεπτό, η ομάδα του Περιγιαλίου άνοιξε το σκορ με τον Σαμπανλάρι και στο 30’ έκανε το 0-2, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσίγιαννη. Ο Κατσίγιαννης έβαλε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 55’ και στο 63’ ήταν η σειρά του Γιαννόπουλου να σκοράρει, για να διαμορφώσει έτσι το τελικό 0-4.

ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ: Αλεξόπουλος Χ., Μάρκου, Αργείτης, Καραθάνος, Ντόκος, Θεοδώρου, Αλεξόπουλος Χ., Αλεξόπουλος Τ., Καφίρας, Δωρής, Παπαγεωργίου

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ: Νικολού, Κυρίμης, Γωγούλης, Σαμπανλάρι, Κορδαλής, Κατσίγιαννης, Λαζαρίδης, Αγγελόπουλος, Γιαννόπουλος, Βενετσάνος, Καλανιώτης. Έπαιξαν και οι Καραμπέτσος, Πολυδωρόπουλος, Λαμπρόπουλος.