Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Λουτρακίου, για να ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα.

Ο σύλλογος ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Θωμά Καναβού, ο οποίος συνεχίζει στον προεδρικό θώκο για μία ακόμη θητεία. Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται συνολικά από 12 μέλη και ήδη ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την ερχόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη νέα συνεδρίαση, προκειμένου να ληφθούν οι πρώτες αποφάσεις για την υλοποίηση του πλάνου της διοίκησης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου και το νέο Δ.Σ.:

«Συγκροτήθηκε σε σώμα, χθες 31/05, το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, που αναδείχθηκε στις εκλογές οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την 30η Μαϊου 2022.

Αναλυτικά το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Λουτράκι έχει ως εξής:

Θωμάς Καναβός, Πρόεδρος
Γιώργος Οικονόμου, Α’ Αντιπρόεδρος
Ηλίας Ανδρεόπουλος, Β’ Αντιπρόεδρος
Δημήτρης Γέρου, Γενικός Γραμματέας
Στέφανος Σιτές, Ειδικός Γραμματέας
Γιώργος Καλλάς, Ταμίας
Χαράλαμπος Μαρινάκης, Βοηθός Ταμίας
Γιώργος Παντελάκης, Γενικός Αρχηγός
Παναγιώτης Δημάκης,  Έφορος Υλικού
Χρήστος Γκάρτζιος Υπεύθυνος Σχολής Ποδοσφαίρου
Δημήτρης Κυττάκης, Υπεύθυνος Τύπου
Τάσος Φίλης Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

Μετά την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα ξεκινήσει άμεσα την λειτουργία της η Επιτροπή Μεταγραφών και Αποδεσμεύσεων. Την επιτροπή θα απαρτίζουν οι κ.κ Θωμάς Καναβός, Γιώργος Οικονόμου, Γιώργος Παντελάκης και Δημήτρης Γέρου.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ όπου θα αρχίσει να υλοποιείται το πλάνο για την νέα αγωνιστική περίοδο».