Το μεσημέρι (14:00) της Τετάρτης (19/2) στο γήπεδο Τραγάνας Κιάτου, η Μικτή Κ14 της ΕΠΣ Κορινθίας υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της Ανατολικής Αττικής.

Μια κρίσιμη αναμέτρηση για την ομάδα της Κορινθίας, καθώς θέλει τη νίκη για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της 2ης θέσης του 6ου ομίλου, που δίνει την πρόκριση στους «16» του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η Μικτή Κορινθίας έχει 7 βαθμούς και κυνηγά την Αργολίδα που έχει 8. Σε περίπτωση που την Τετάρτη (19/2)  η Αργολίδα δεν κερδίσει εκτός έδρας την ΕΠΣ Πειραιά και η Κορινθία πάρει τη νίκη, τότε καπαρώνει τη 2η θέση. Και αυτό γιατί την τελευταία αγωνιστική, Αργολίδα έχει ρεπό.

Σε περίπτωση που κερδίσουν και η Αργολίδα και η Κορινθία, τότε οι Κορίνθιοι θα θέλουν νίκη την τελευταία αγωνιστική στον εκτός έδρας αγώνα με τη Δυτική Αττική.

«Καλούνται οι κάτωθι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται με αθλητική ενδυμασία την Τετάρτη 19.2.2020 και ώρα 12.30΄ στο γήπεδο ΤΡΑΓΑΝΑΣ ΚΙΑΤΟΥ για τον ΑΓΩΝΑ Κ14 Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ-Ε.Π.Σ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση απουσίας να ειδοποιηθεί η Ε.Π.Σ. Κορινθίας στο τηλέφωνο 2741022258 ή ο Ενωσιακός Προπονητής κ. ΗΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ  στο τηλέφωνο 6977272026.

Ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν αδικαιολογήτως αυτομάτως αποκλείονται από τις Μικτές Ομάδες για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020. Οι κάτωθι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν μαζί τους την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν είναι οι εξής: Κόκκινος Αλκιβιάδης, Τσιράκης Άγγελος, Τσέλιος Παναγιώτης, Βλάχος Γιώργος, Μπέκος Γιώργος, Κακογιάννης Πέτρος, Θεοδωρόπουλος Πέτρος (Κόρινθος ’06), Κατράς Κωνσταντίνος, Τσιουγγαρής Θεόδωρος, Κόλιας Τάσος (Πήγασος), Οικονόμου Γιάννης, Σιαχάμης Κωνσταντίνος, Φίλης Δημήτρης (ΑΟ Λουτράκι), Παπασημάκης Μιχάλης (Ολυμπιακός Άσσου), Γαϊτανάρος Τάσος (Πέλοπας), Κυρίτσης Βλάσσης (Ελλάς Βέλου), Βαγγόπουλος Γιώργος (Παννεμεατικός), Καραχάλιος Δημήτρης (Ποσειδών Κυρά Βρύσης).