Ο Ενέα Λέπουρι αποβλήθηκε στην αναμέτρηση (4/1) του Πανκαμαριακού με τη Θύελλα Πετρίου και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και όμως, αγωνίστηκε κανονικά στο ντέρμπι (13/1) με τον Αστέρα Δερβενίου!

Κάποιοι απόρησαν με τη συμμετοχή του νεαρού επιθετικού στον αγώνα με τον Αστέρα και με το δίκιο τους. Πως εξέτισε την ποινή του; Με μια μεταγραφή – εξπρές στην ομάδα της Καλλιθέας, που «σκαρφίστηκε» ο πρόεδρος του Πανκαμαριακού, Μάνος Αλογογιάννης!

Ο Αλογογιάννης έχει άριστες σχέσεις με τη διοίκηση της Καλλιθέας και έτσι παραχώρησε τον Λέπουρι στον αθηναϊκό συλλόγο, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Την περασμένη Τετάρτη (8/1) η Καλλιθέα έπαιξε για το Κύπελλο της ΕΠΣ Αθηνών με την Αγία Παρασκευή και έτσι, ο Λέπουρι, ο οποίος ανήκε στο δυναμικό της, εξέτισε τη ποινή της μιας αγωνιστικής.

Την επόμενη του αγώνα, ο Πανκαμαριακός ξαναπήρε τον παίκτη από την Καλλιθέα και έτσι, τον χρησιμοποίησε στον αγώνα με το Δερβένι! Μια ιδιαίτερη και έξυπνη κίνηση από πλευράς Αλογογιάννη, που εκμεταλλεύθηκε τη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, για να εκτίσει την ποινή του ο ποδοσφαιριστής.

Το μόνο άσχημο για τον σύλλογο του Καμαρίου ήταν πως η συμμετοχή του Λέπουρι δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα στο Δερβένι.