Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ηρακλή Ξυλοκάστρου ευχαριστεί θερμά τον απερχόμενο πρόεδρο Δημήτρη Δημητρόπουλο, για την προσφορά και την αγάπη του προς τον σύλλογο την τελευταία πενταετία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ήταν περίπου πέντε χρόνια πριν όταν έσμιξαν οι ζωές του Ηρακλή Ξυλοκάστρου με τον Δημήτρη Δημητρόπουλο. Ο τέως Πρόεδρος βρήκε την ομάδα της πόλης καταμεσής μιας εξαιρετικά δύσκολης σεζόν και μαζί με λίγους ακόμη ανθρώπους, την ολοκλήρωσε με τον Ηρακλή να υποβιβάζεται στη Β’ κατηγορία Κορινθίας. Εκεί ξεκίνησαν όλα!

Ίσως κάποιος άλλος στη δική του θέση να είχε τρομάξει ή να το έβαζε στα πόδια. Όχι όμως εκείνος. Μέσα σε ελάχιστους μήνες μαζί με τα πρόσωπα που απάρτιζαν τη νέα τότε διοίκηση, κατάφερε να παρουσιάσει ένα πλάνο, παρόμοιο του οποίου πιθανότατα δεν είχε ξαναδουλευτεί σε πολλά ερασιτεχνικά σωματεία.

Συνεργασία με την ακαδημία του Ολυμπιακού, ανάπτυξη των ακαδημιών γενικότερα, στροφή στο ντόπιο ταλέντο και στελέχωση της ομάδας σε κάθε επίπεδο από Ξυλοκαστρινούς, ασφάλιση και πολλά ακόμη έφεραν τον Ηρακλή σιγά – σιγά σε μια θέση πλεονεκτική και ξεχωριστή.

Η χρόνια που ακολούθησε ήταν μοναδική. Η άνοδος την τελευταία αγωνιστική από την Β’ Κορινθίας στην Α’ σε ένα γεμάτο γήπεδο, αλλά και οι επόμενες, με επιτυχίες όπως η κατάκτηση του κυπέλλου το 2017, υπήρξαν αποτέλεσμα σκληρής και οργανωμένης δουλειάς. Η πενταετία που βρέθηκε στο τιμόνι του Ηρακλή κρίθηκε από την ιστορία ως υπέρ επιτυχημένη, με ένα ακόμη κύπελλο φέτος (έστω και από κλήρωση) και το νέο ΔΣ του Ηρακλή Ξυλοκάστρου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δημήτρη για την σπουδαία προσφορά του στον ιστορικό σύλλογο με την πράσινη φανέλα.

Να τον ευχαριστήσει γιατί ήταν, είναι και θα είναι οπαδός του συλλόγου, πάντα παθιασμένος μαζί του, έτσι όπως αρμόζει σε ποδοσφαιράνθρωπους μιας άλλης ρομαντικής εποχής που σπανίζουν πια. Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όλα και φυσικά οι δρόμοι δεν χωρίζουν, θα είσαι πάντα δίπλα στις προσπάθειες και την καρδιά του «Γηραιού».