Με δήλωσή του ο Χαράλαμπος Γεωργιάδης έσπευσε να ευχαριστήσει άπαντες στους Αγίους Θεοδώρους για τη στήριξη και τη συμπαράσταση, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του στους συμπαίκτες του, στον προπονητή του, Παντελή Κολλιάκο και κυρίως στον πρόεδρο του συλλόγου, Γιάννη Γκιόκα, τον οποίο χαρακτήρισε μέλος της οικογένειας του.

Αναλυτικά η δήλωση του Γεωργιάδη:

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Μια λέξη με χίλια νοήματα. Μέσα από την καρδιά μου και με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, θέλω να απευθύνω την όμορφη αυτή λέξη στον πρόεδρο της ομάδας των Αγίων Θεοδώρων κ. Ιωάννη Γκιόκα.

Στον άνθρωπο που πίστεψε σε μένα όταν ήμουν υγιής και συνεχίζει να πιστεύει και τώρα που απουσιάζω από τους αγωνιστικούς χώρους, λόγω του τραυματισμού μου. Στον άνθρωπο που έγινε μέλος της οικογένειας μου και ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την αποκατάστασή μου, πηγαίνοντας με σε έναν από τους καλύτερους ορθοπεδικούς χειρουργούς (κ. Αλκιβιάδη Βόσσο) και σε έναν από τους καλύτερους φυσικοθεραπευτές (κ. Πανταζή Νικόλαο).

Επιπλέον, είναι φτωχά τα λόγια για να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για τη μεγάλη συμπαράσταση του εξαιρετικού προπονητή μου κ. Παντελή Κολλιάκου και των συμπαικτών μου. Τόσο λίγο συνεργαστήκαμε, μα τόσο πολύ δεθήκαμε και γίναμε μια οικογένεια σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Εύχομαι σύντομα να τα πούμε στους αγωνιστικούς χώρους. Σας ευχαριστώ όλους!».