Στην αυλαία του πρώτου γύρου, ο Κύψελος έχασε 1-2 από τον Άρη Βοχαϊκού στο Συνοικισμό και βρέθηκε στο -7 από την προνομιούχο τριάδα.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βιάστηκαν να βγάλουν τους «κιτρινόμαυρους» εκτός διεκδίκησης της ανόδου. Οι πέντε πρώτες αγωνιστικές του β’ γύρου αποδείχθηκαν αρκετές για να ανατραπούν τα δεδομένα.

Ο Κύψελος έκανε το come back, με 5 νίκες σε ισάριθμα ματς, εκμεταλλεύθηκε τις απώλειες των Άρη Βοχαϊκού και Ολυμπιακού Άσσου και πλέον, διεκδικεί ξανά στα ίσα την άνοδο. Η ομάδα του Συνοικισμού έπιασε το Βοχαϊκό στους 46 βαθμούς και ενώ ο 2ος Άσσος βρίσκεται στους 48.

Τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει για τα καλά στον Συνοικισμό, καθώς η ομάδα βρήκε τη φόρμα της την κατάλληλη στιγμή. Με τρεις εκτός έδρας νίκες (0-1 με Ηρακλή Λεχαίου, 1-3 με Αστέρα Κορίνθου, 0-1 με Πρόοδο Αγίου Βασιλείου) και δύο εντός (3-1 τον Πανευρωστινιακό, 6-0 τον Πανσολυγειακό) ξεκίνησε ιδανικά τον δεύτερο γύρο και πλέον, τα 10 ματς που απέμειναν αντιμετωπίζονται ως τελικοί.

Ο Γιώργος Καρσιώτης βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται ιδανικά, ενώ πλέον διαθέτει ένα γεμάτο, έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ, μετά τις προσθήκες του Ιανουαρίου, αλλά και το γεγονός ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Φυσικά, τόσο ο νεαρός τεχνικός όσο και οι παίκτες του δεν εφησυχάζουν, καθώς γνωρίζουν πως ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη και κρύβει παγίδες. Το μυαλό όλων βρίσκεται τώρα στο ματς που ακολουθεί στην Ξυλοκέριζα και το ζητούμενο δεν είναι άλλο, από το να διευρύνει η ομάδα το νικηφόρο σερί της και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.