Με μια συγκινητική ανάρτηση ο Τάκης Παππάς αποχαιρέτησε τον ΑΟ Ζευγολατιού.

Ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος την Δευτέρα (29/6) συμφώνησε με τον Παννεμεατικό, δεν ξέχασε την πρώην του ομάδα, τον κόσμο και τους ανθρώπους της, τους οποίους θέλησε να ευχαριστήσει για όλα όσα έζησε μαζί τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παππά:

«ΑΟΖ μια οικογένεια με ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους, σεβάστηκαν τα πάντα και αυτό που μένει ότι απέκτησα φίλους εκεί για μια ζωή. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο αυτό που μένει είναι ο σεβασμός, οι φίλοι και οι ωραίες συνεργασίες και αναμνήσεις.

Κάναμε μια ομάδα από μια παρέα ατόμων που η αγάπη τους για τον σύλλογο, τιμώντας τον τόπο τους ήταν στόχος. Μια ομάδα με στόφα Γ’ Εθνικής, μια ομάδα με φανέλα, αφού η ιστορία της ήταν σημαντική και τιμήσαμε αυτούς που μάτωσαν γι’ αυτήν.

Η ομάδα αυτή θέλω μέσα από την καρδιά μου να συνεχίσει έτσι και να ανακάμψει, μια και φέτος, πήγε να την ξεχάσει. Λάθη πολλά από την αρχή, αλλά με ανθρώπους ισχυρούς από πίσω που μπορούν να διδαχθούν από τη φετινή χρονιά. Είναι εύκολο να ανέβεις, αλλά δύσκολο να παραμείνεις και να παίζεις πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως, αυτή η ομάδα έκανε τα τελευταία χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον κόσμο του ΑΟΖ, που ποτέ μα ποτέ δεν δημιούργησε οποιοδήποτε πρόβλημα σε εμάς. Δεν άκουσα ποτέ έστω μια προσβολή και στις καλές, αλλά περισσότερο στις κακές μέρες. Άνθρωποι, όπως οι Θάνος Πισιμίσης, Νίκος Ραχανιώτης (αδυναμία), τα αδέλφια Κατσιφώλη, Θανάσης Μανάβης, Κουτσουμπέλας, Μπούλιας, Παναγιώτης Πιτσάκης, ο Μητσάρας ο φροντιστής, Δημήτρης Φαρμάκης, Γιάννης Παπαδημητρίου, αλλά και μια τεράστια αναγνώριση σε έναν προπονητή φίλο, τον Παντελή Κολλιάκο, που έδωσε κίνητρο και ταυτότητα σε όλα τα παιδιά.

Το ποδόσφαιρο για μας είναι χαρά και θέλουμε τα νέα παιδιά να πάρουν αυτό που μάθαμε και εμείς. Να φεύγουν με ψηλά το κεφάλι, μαχόμενοι για αυτό που αγαπούν. ΑΟΖ σ’ ευχαριστώ για τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε, αλλά για τις δύσκολες. Οι οικογένειες έτσι είναι, αρκεί να είναι ενωμένες. Φεύγω σαν φίλος και σας έχω στην ψυχή μου».