Με τη δύναμη της έδρας της και με πολύ καλή εμφάνιση, η Θύελλα Πετρίου επικράτησε με το ευρύ 4-1 του Άρη Βοχαϊκού.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν διαβασμένοι, μπλόκαραν τα επιθετικά ατού του Άρη, είχαν πάθος και δύναμη στο παιχνίδι τους και κυρίως ουσία, καθώς εκμεταλλεύθηκαν με τον ιδανικότερο τρόπο τις στημένες φάσεις και έφτασαν στη δίκαιη επικράτηση.

Απ΄την άλλη, ο Άρης έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, έκανε λάθη, δεν είχε καθαρό μυαλό, υστέρησε στη δύναμη και δεν μπόρεσε επί της ουσίας να μπει στον ρυθμό του αγώνα.

Το παιχνίδι πήγε από το ξεκίνημα του στη δύναμη, με τη Θύελλα να είναι πιο παθιασμένη και να κερδίσει τις περισσότερες μονομαχίες. Στο 35’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με σουτ του Εμιλιάνο και στο ξεκίνημα του β’ μέρους, έφτασε στο 2-0 με κεφαλιά του Δόση (50’), έπειτα από στημένη φάση.

Ο Άρης μείωσε στο 55’ με κοντινό σουτ του Ζικάι, έπειτα από απόκρουση του Καλογερή και έδειξε να συνέρχεται, όμως, γρήγορα ήρθε το 3-1 των γηπεδούχων, με κεφαλιά του Μπουλούμπαση (63’), ξανά από στημένη μπάλα. Η άμυνα του Άρη έδειξε αδυναμία στις στημένες φάσεις και η Θύελλα την τιμώρησε, για να φτάσει στο 4-1 με τον ίδιο τρόπο στο 88’ με νέα κεφαλιά από τον Μανάβη.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Καλογερής, Σιαμάς, Κασκαντάμης, Δόσης, Μπακασέτας, Χουσελάς, Κόρακας, Μούτσος, Γκοτζιάς (53’ Μανάβης), Μπουλούμπασης, Εμιλιάνο (90’ Τσιλιγγίρης)

ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ: Γαϊτανάρης, Παπαδάτος, Μπάρτζης Ν., Ποτήρης, Φιλόπουλος (84’ Σαϊσανάς), Ζικάι (84’ Μπάρτζης Κ.), Δελής Κ. (66’ Παπαδέλης), Ταχιράι (61’ Δελής Β.), Λίλιος, Θεοδωρόπουλος, Αράπογλου