Στο πένθος βυθίστηκε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο μετά το θάνατο του 14χρονου Βαγγέλη Τσάκωνα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ποσειδώνα Κυρά Βρύσης και μέλος της Μικτής Κορινθίας Κ14, έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, όταν κάτω από αδιευκρίνηστες συνθήκες, έπεσε στη διώρυγα του Ισθμού.

Μετά από επιχείρηση του Λιμενικού Τμήματος Ισθμίας, εντοπίστηκε η σωρός του άτυχου νεαρού. Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο το μεσημέρι (13:00) του Μεγάλου Σαββάτου στα Ίσθμια.

Ανακοίνωση του Ποσειδώνα

Το πένθος είναι βαρύ στα Ίσθμια για τον 14χρονο, όπως και στις τάξεις του συλλόγου του Ποσειδώνα.

«Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα Κυρά Βρύσης εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαγγέλη Τσάκωνα. Η απώλεια είναι τεράστια, ο πόνος μεγάλος. Καλό παράδεισο αγαπημένε μας Βαγγέλη», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Κορινθίας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΠΣ Κορινθίας.

«Ένα δικό μας παιδί, ποδοσφαιριστής της Ομάδας ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ και της Μικτής Ομάδας Κ14 της Ένωσης μας, ο 14χρονος Βαγγέλης Τσάκωνας, έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή του βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους αλλά και όλο το τοπικό ποδόσφαιρο. Σύσσωμο το Δ.Σ της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και το προσωπικό εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρεται χαρακτηριστικά.