Ο ΑΟ Ζευγολατιού είχε μια πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και η διοίκηση με ανακοίνωσή της, θέλησε να συγχαρεί όλους τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας.

«Με αφορμή το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου και την πετυχημένη πορεία της ομάδας μας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Ζευγολατιού συγχαίρουν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας, τον προπονητή κ.Πάρη Σπυρόπουλο, τον άμεσα συνεργάτη του κ.Χρήστο Σιάρκα, τον Γενικό Αρχηγό κ. Κώστα Αυγέρη για τον καθημερινό του αγώνα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και τον φροντιστή κ. Δημήτριο Τσεμεντζή για την φετινή τεράστια αγωνιστική τους προσπάθεια, που σε μία όμορφη και δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου και καταλήγει:

«Συγχαίρουμε επίσης τις ομάδες που πέτυχαν τους στόχους τους, ευχόμαστε η επόμενη χρονιά να είναι πιο παραγωγική για όλους και στέλνουμε μήνυμα συμπόρευσης και συνεργασίας σε όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου Βέλου-Βόχας. Από τη πλευρά μας θα συνεχίσουμε να τιμούμε την ένδοξη ιστορία του Αθλητικού Ομίλου Ζευγολατιού».

Συλλυπητήρια από τους παίκτες

Την Κυριακή 5 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή η μητέρα του προέδρου του συλλόγου, Γιάννη Παπαδημητρίου.

Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών, οι αρχηγοί του ΑΟΖ εκφράζουν δημόσια τα συλλυπητήρια τους και εύχονται Καλό Παράδεισο.