Η Κόρινθος ’06 έφυγε αλώβητη και από το Μαρκόπουλο και συνεχίζει την εξαιρετική της πορείας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Μπάμπης Πάτρας κλήθηκε να σηκώσει το βάρος μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Τζαναβάρα και τα πηγαίνει περίφημα. Δύο εντός έδρας νίκες με Αιολικό (2-0) και Αχαρναϊκό (1-0), η ισοπαλία (0-0) εκτός με το Μαρκό και η ήττα (2-1) στη Νέα Αρτάκη είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός.

Ο Πάτρας μίλησε στο «stisentra.gr» για την ισοπαλία με το Μαρκό, αποδίδοντας τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές και στάθηκε στο χειροκρότημα των αντιπάλων.

«Παρά τις ελλείψεις που είχαμε, ήμασταν ανταγωνιστικοί και διεκδικήσαμε πράγματα στο παιχνίδι. Δεν πήγαμε να κλειστούμε, πήγαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο βάσει σχεδίου και το καταφέραμε. Πήραμε τον πολύτιμο βαθμό, αλλά αυτό που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα είναι ότι εισπράξαμε το χειροκρότημα και τα εύσημα των αντιπάλων», σχολίασε ο Πάτρας για το ματς με το Μαρκό, για να προσθέσει:

«Τα εύσημα ανήκουν στους ποδοσφαιριστές, όχι μόνο για την απόδοσή τους στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και για τη καθημερινή δουλειά που κάνουν στην προπόνηση. Είμαι χαρούμενος που δουλεύω μαζί τους».  

Πλέον, η Κόρινθος ’06 έχει μπροστά τις δύο εντός έδρας αγώνες με Θύελλα Ραφήνας και Παλληνιακό και θα ψάξει ισάριθμες επιτυχίες, που θα τη φέρουν σε ακόμη πιο ισχυρή θέση εν όψει της συνέχειας της σεζόν.