Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΣΠ Κόρινθος για το πρωτάθλημα βόλεϊ της Pre League Γυναικών της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Το πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, με τον ΑΣΠ να κάνει πρεμιέρα εκτός έδρας κόντρα στην Ακαδημία Πεύκων. Ο σύλλογος της Κορίνθου συμμετέχει στον 1ο όμιλο της Pre League, μαζί με Πανιώνιο, Αιγάλεω, Ζηρίνειο, Μακεδόνες και Ακαδημία Πεύκων.  

Οι κάρτες διαρκείας είναι διαθέσιμες για τους φιλάθλους, με το κόστος να ανέρχεται στα 50 ευρώ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Αποκτώντας την κάρτα διαρκείας του ΑΣΠ Κόρινθος, στηρίζετε την προσπάθεια της ομάδας στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας, την Pre League Γυναικών.

Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος ενημερώνει τους φίλους του συλλόγου, του volley, αλλά και όλους τους φίλους του αθλητισμού στην πόλη της Κορίνθου και σε ολόκληρο το Νομό μας ότι ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν 2021-2022.

Με την κάρτα διαρκείας, εκτός του ότι στηρίζεται την ομάδα στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για να βρίσκεται στις μεγαλύτερες κατηγορίες της Ελλάδας, αποκτάτε πρόσβαση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΑΣΠ Κόρινθος.

Ελάτε να απολαύσουμε μαζί τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας!

Η κάρτα διαρκείας θα διατίθεται από τα μέλη του Δ.Σ. και εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους του σωματείου.

* Σύμφωνα πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν από την διοργανώτρια αρχή και τις κυβερνητικές αποφάσεις η είσοδος στα κλειστά γυμναστήρια θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά της covid-19 ή έχουν τα απαραίτητα έγγραφα εμβολιασμού ή νόσησης».