Ανακοίνωση για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να πάρουν οι ομάδες κατά του κορονοϊού εξέδωσε η ΕΠΣ Κορινθίας, που παράλληλα, έστειλε επιστολή στους Δήμους για απολύμανση των γηπέδων.

Την εβδομάδα που διανύουμε ορισμένοι σύλλογοι ξεκίνησαν προετοιμασία για τη νέα σεζόν και πλέον, ο χρόνος κυλά αντίστροφα, για να μπουν σταδιακά όλες οι ομάδες στις προπονήσεις.

Έτσι η ΕΠΣΚ θέλησε να ενημερώσει τα σωματεία της, για την προστασία κατά του κορονοϊού. «Εν όψει της επικείμενης έναρξης των προπονήσεων των ομάδων σας, παρακαλούμε όπως κατά την διάρκεια αυτών, προβείτε στην λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας κατά του COVID -19», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης.

Επιπλέον, η ΕΠΣΚ έστειλε επιστολή στους Δήμους του Νομού για την απολύμανση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

«Επισυνάπτουμε επιστολή της Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ προς όλους τους ΔΗΜΟΥΣ του Ν. Κορινθίας που αφορά στην απολύμανση των αθλητικών εγκαταστάσεων (ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ) προς ενημέρωση των σωματείων μας.

Λόγω της πανδημίας του COVID -19 και εν όψει της επικείμενης έναρξης των προπονήσεων των ομάδων, παρακαλούμε όπως προβείτε στην απολύμανση των αθλητικών εγκαταστάσεων (γήπεδα ποδοσφαίρου)», αναφέρεται χαρακτηριστικά.