Ο ΑΟ Ζευγολατιού και ο Αθλοχώρος «Arena» ένωσαν τις δυνάμεις τους και ανακοίνωσαν τη δημιουργίας της νέας Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, έχοντας τη στήριξη του Αστέρα Τρίπολης.

Με κοινή ανακοίνωση επισημοποιήθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών, που έχει ως στόχο τη λειτουργία μιας πρότυπης σχολής ποδοσφαίρου, από την οποία, θα αναδειχθούν οι αυριανοί πρωταγωνιστές. Η νέα Ακαδημία θα έχει και αγωνιστικό τμήμα, το οποίο θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα Κ14 της ΕΠΣ Κορινθίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας:

KOINH ANAKOINΩΣH Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ – ΑΘΛΟΧΩΡΟΥ / ARENA

Είναι μία σημαντική ημέρα για τον αθλητισμό του Ζευγολατιού.

Ο  Α.Ο. Ζευγολατιό και ο αθλοχώρος «Αρένα», από κοινού ανακοινώνουν την συνεργασία τους, στην δημιουργία μίας υπερσύγχρονης σχολής ποδοσφαίρου για τα παιδιά του Ζευγολατιού και της ευρύτερης περιοχής.

Τα παιδιά της περιοχής με την συνεργασία σε όλα τα επίπεδα των Ακαδημιών του ΑΟ Ζευγολατιού και της Ακαδημίας «Αρένα», μπαίνουν κάτω από την αιγίδα και την στήριξη της μεγάλης ομάδας της Πελοποννήσου, του Αστέρα Τρίπολης.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του αθλοχώρου και το γήπεδο του Ζευγολατιού, θα είναι πλέον το ποδοσφαιρικό θερμοκήπιο, στο οποίο θα αναπτυχθούν τα ταλέντα και ο υγιής αθλητισμός.

Έμπειροι προπονητές-δάσκαλοι, θα αναλάβουν να κτίσουν τους αυριανούς αθλητές αλλά και ανθρώπους, σε μία εποχή που η επένδυση στα παιδιά είναι η μοναδική αληθινή επένδυση σε ένα καλύτερο μέλλον.

Η αγάπη για τον τόπο, το ποδόσφαιρο και την νέα γενιά δημιουργεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες της Πελοποννήσου με στόχο την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου, την επανεκκίνηση της ιστορικής ομάδας του ΑΟΖ και την δημιουργία ευκαιριών στα παιδιά να κατακτήσουν τα όνειρα τους μέσα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι μία συμφωνία που δημιουργεί ελπίδα και προσδοκίες σε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες, που δίνει διέξοδο στις οικογένειες των μικρών αθλητών και ενώνει  τα παιδιά μας κάτω από μία φανέλα, ένα όνειρο και  μία ιστορία.

Η νέα ακαδημία θα κάνει την επίσημη εμφάνιση της στο πρωτάθλημα Κ14 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας με την φανέλα του Αθλητικού Ομίλου Ζευγολατιού, στον όνομα του οποίου θα εκδοθούν τα δελτία των Αθλητών.

Θα σταθούμε κάθε στιγμή δίπλα στην Ακαδημία και θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε τα παιδιά μας να αθλούνται με ότι πιο σύγχρονο μέσο υπάρχει, να έχουν πλήρη και υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα, για να γίνεται το παιχνίδι τους χαρά, άμιλλα και ήθος.

Για τα παιδιά μας που θα ξεχωρίσουν θα είναι ορθάνοικτη η πόρτα του Αστέρα Τρίπολης, για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Η συνεργασία μας με τον Αστέρα, θα είναι σε όλα τα επίπεδα και με την βοήθεια του καθημερινά θα διευρύνεται. Αυτό είναι μόνο η αρχή!

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν για να φτάσουμε στην σημαντική αυτή συμφωνία.

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ    

ΑΘΛΟΧΩΡΟΣ «ΑΡΕΝΑ» ΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ