Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Κορινθίας μοίρασε συγχαρητήρια στις Μικτές ομάδες για την πορεία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενώσεων.

«Οι Μικτές Ομάδες Κ15 και Κ17 της Ε.Π.Σ. Κορινθίας υπό την καθοδήγηση των Ενωσιακών Προπονητών κ.κ. Αντώνη Ηλία και Αλεξόπουλου Ιωάννη, επικράτησαν στους σημερινούς εκτός έδρας αγώνες με τις αντίστοιχες της Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής με τα νικηφόρα αποτελέσματα 0-1 για την Κ15 και 0-2 για την Κ-17. Ειδικότερα, και μετά την σημερινή νίκη τους, η Κ-17 πήρε την πρόκριση για την επόμενη νοκ άουτ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων Ενώσεων.

Τόσο ο Πρόεδρος, όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας, συγχαίρουν θερμά τους ποδοσφαιριστές και τους ενωσιακούς προπονητές για την προσπάθεια και την εξαιρετική έως ώρας πορεία τους , η οποία είναι ένα ενδεικτικό κομμάτι της δουλειάς που γίνεται, ευχόμενοι η Μικτή Κ-17 να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της.

Επίσης, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχονται περαστικά στους τραυματισθέντες ποδοσφαιριστές μας Νικολάου Χριστάγγελο της Κ-15 και Κακογιάννη Πέτρο της Κ-17 με τις εγκάρδιες ευχές για γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ.