Με δήλωσή του ο Λευτέρης Στασινόπουλος ζητά δημόσια συγνώμη για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που έβαλε κόντρα στον Τενεάτη και χάρισε στην Κόρινθο τη νίκη με 2-1, στην κυριακάτικη (5/12) αναμέτρηση στο Στάδιο Κορίνθου.

Ο μέσος της Κορίνθου ξεκαθαρίζει πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλλει κανέναν και ιδιαίτερα την ομάδα και τους φιλάθλους του Τενεάτη, κάνει λόγο για ένταση της στιγμής και της κρισιμότητας του αγώνα και τονίζει πως δεν έχει προκαλέσει ποτέ στην πολύχρονη ποδοσφαιρική του πορεία.

Αναλυτικά η δήλωση του Στασινόπουλου:

«Στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μου με αντίπαλο την ομάδα του Τενεάτη Αθικίων στην επίτευξη του δεύτερου τέρματος ο πανηγυρισμός μου, ο οποίος ήταν έντονος, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα παρεξηγήθηκε από μικρή μερίδα φιλάθλων της αντιπάλου ομάδας.

Θα ήθελα να αναφέρω ότι στα τόσα χρόνια που αγωνίζομαι εντός και εκτός του νόμου μας σε πάρα πολλές ομάδες, ουδέποτε υπήρξα προκλητικός ή έστω εριστικός με την συμπεριφορά μου.

Γι’αυτό λοιπόν θεωρώ ότι οφείλω να ζητήσω συγνώμη, εάν με τον πανηγυρισμό μου δεν διαχειρίστηκα τα συναισθήματα μου, όπως θα έπρεπε και υπήρξα υπερβολικός, δίχως όμως να έχω σκοπό να προσβάλλω κανέναν – ιδιαίτερα την ομάδα του Τενεάτη και τους φιλάθλους του – όπως και δεν το έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου».

Με σεβασμό, Στασινόπουλος Λευτέρης