Με τον Χρήστο Βελέντζα στην τεχνική ηγεσία θα πορευθεί ο ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού.

Ο έμπειρος τεχνικός μαζί με τον συνεργάτη του Γιάννη Αναστασιάδη αποδέχθηκαν την τιμητική πρόταση του συλλόγου και μέσα από σκληρή δουλειά, είναι αποφασισμένοι να δικαιώσουν τις προσδοκίες της διοίκησης.

Ο Βελέντζας μίλησε «stisentra» για τη συνεργασία με τον ΑΣ Ρομά και έθεσε ως στόχο την καταξίωση και την καθιέρωση της ομάδας στο χώρο του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.

«Με ιδιαίτερη χαρά αποδεχθήκαμε με τον συνεργάτη μου Γιάννη Αναστασιάδη, την πρόταση του ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού να πορευθούμε μαζί τα επόμενα χρόνια, με στόχο την καταξίωση της ομάδας μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και την καθιέρωση της ως ενεργό κύτταρο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Κορινθίας», τόνισε ο Βελέντζας, για να προσθέσει:  

«Η πρόταση τους αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας και ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση που μας επέλεξε. Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές για την αποδοχή και την υποδοχή. Ευχαριστούμε όσους εργάζονται και μοχθούν για την αυτή την ιδιαίτερα ευαίσθητη και ταλαντούχα ομάδα. Υποσχόμαστε ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τους δικαιώσουμε».