Ο Αστέρας Δερβενίου ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγγραφή του στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την ένταξή του στο Μητρώο της ΓΓΑ, κάνοντας λόγο για σπουδαίο και ιστορικό γεγονός και παράλληλα, εξέφρασε την πίστη της για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον με επιτυχίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Αστέρα Δερβενίου  είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε προς τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας, την ένταξη του ιστορικού μας συλλόγου στα επίσημα μητρώα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α).

Η απόκτηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης και η εγγραφή επίσημα από σήμερα στο ηλεκτρονικό μητρώο των αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αποτελούν ένα σπουδαίο και συνάμα ιστορικό γεγονός για το κύρος και την ιστορία του Συλλόγου μας.

Αποδεικνύεται  περίτρανα ότι ο Αστέρας Δερβενίου όλα αυτά τα χρόνια, με όλες τις διοικήσεις που έχουν περάσει μέχρι και σήμερα λειτουργούσε σωστά και νοικοκυρεμένα σε όλους τους τομείς και αυτό έχει μεγάλη σημασία όταν ένας επαρχιακός Σύλλογος σαν το δικό μας καταφέρνει να λειτουργεί με επιτυχία.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου θα συνεχιστεί και στο μέλλον και η ομάδα μας θα συνεχίσει να είναι το καμάρι όλου του δήμου μας».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αστέρας είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και περιμένει την Ελλάδα Βέλου την Κυριακή (19/9) στο «Κ. Βυζάς», με στόχο να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα τη φετινή του πορεία.