Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση της νέας διοίκησης του Ατρόμητου Χιλιομοδίου, με πολιτικούς παράγοντες και στελέχη της Κορινθίας.

Μετά από πρωτοβουλία του επίτιμου προέδρου του συλλόγου, Δημήτρη Μπίτζιου, έγινε η παρουσίαση του νέου προέδρου Αλέξανδρου Αθανασόπουλου και του υπολοίπου Δ.Σ., στον τέως υπουργό και νυν βουλευτή κ. Ταγαρά, στον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νανόπουλο, στον αντιπεριφερειάρχη κ. Γκιόλη, στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Κυριαζή, στον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Καρασσάβα και στον πρόεδρο του κέντρου κοινωνικής πολιτικής κ.  Παπαδημητρίου.

Επίσης στην παρουσίαση του νέου Δ.Σ. έδωσε το παρών και ο κ. Ηλίας Λαρσινός, πρόεδρος του ομώνυμου ομίλου. Οι άνθρωποι του Ατρόμητου έκαναν μια πρώτη αναφορά για το πλάνο τους εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στη Γ’ Εθνική και είχαν μια εξαιρετική συζήτηση με τους καλεσμένους τους. Άπαντες δεσμεύτηκαν για τη στήριξη τους στη νέα προσπάθεια του Ατρόμητου.

«Ο πρόεδρος και όλο το Δ.Σ. τους ευχαριστούν θερμά για την στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση που δήλωσαν, στον δύσκολο δρόμο που έχει να διανύσει η εκπρόσωπος του Νόμου μας και του Δήμου μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος του Χιλιομοδίου.