Ο Γιάννης Χόντια ήρθε σε συμφωνία με τον Παννεμεατικό και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ14.

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Χόντια, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα Κ14 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κορινθίας.

Η ανακοίνωση του Παννεμεατικού:

«Ο ΠΑΣ Παννεμεατικός ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιάννη Χόντια, ως προπονητή της ομάδας Κ14 του συλλόγου, η οποία θα αγωνιστεί κανονικά και στο ανάλογο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κορινθίας.

Προπονητής που τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει το βάρος στις ακαδημίες θέλοντας να βοηθήσει τα νεαρά φιντάνια να μάθουν τα μυστικά της μπάλας.

Την περασμένη σεζόν ήταν στις ακαδημίες μας, προπονώντας τα μικρότερα παιδάκια κυρίως, ενώ φέτος συνεχίζει ως τεχνικός διευθυντής και στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Soccer Park.

Ως προπονητής έχει εργαστεί στην Αλμυρή, τον Άγιο Γεώργιο, τη Θύελλα Πετρίου, ενώ τη φετινή σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο της Θύελλας Κάτω Διμηνιού.

Ως τερματοφύλακας, διέπρεψε κάτω από τα δοκάρια του ΑΟ Λουτράκι, του Ισθμιακού, του ΑΟ Ζευγολατιού, του Πέλοπα Κιάτου, της Θύελλας Πετρίου, του Αγίου Γεωργίου κλπ., ενώ θεωρείται εκ των κορυφαίων πορτιέρο που ανέδειξε ο νομός την τελευταία 20ετία».