Σπουδαία μεταγραφή για τους Νέους Στιμάγκας, που απέκτησαν τον Γιώργο Κουτσουπιά από τη Θύελλα Κάτω Διμηνιού!

Η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με τη Θύελλα και με τον παίκτη, ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα του χωριού του, από την οποία, ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του πορεία και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η βόμβα της χρονιάς έχει όνομα, και δεν μπορεί να είναι άλλη από τον Γιώργο Κουτσουπιά!

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πιο σπουδαία μεταγραφή για το σωματείο μας το φετινό καλοκαίρι. Ένας από τους καλύτερους παίκτες του νόμου μας πλέον ανήκει ξανά στο σωματείο μας.

Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση της Θύελλας Κάτω Διμηνιού, που εισάκουσε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή και την δικιά μας να γυρίσει στο σπίτι, στο χωριό του και να συνεχίσει να προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του στο σωματείο μας ΠΑΣ Νέοι Στιμάγκας!

Ο Γιώργος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Στιμάγκα και μετά μεταπήδησε στο Διμηνιό, όπου και ήταν από τους βασικούς συντελεστές να ανέβει και να καθιερωθεί η ομάδα στην Α’ Κατηγορία, και τώρα ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής!! Καλωσόρισες παιχταρά στην οικογένεια μας καλή σου επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλα τα σωματεία!!».