Στη Β’ Εθνική θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο ΚΑΟ Κορίνθου, καθώς η ΕΟΚ προχώρησε σε αναδιάρθρωση των Εθνικών πρωταθλημάτων.
Την Παρασκευή (29/5) η Ομοσπονδία επικύρωσε τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων και ανακοίνωσε την διαμόρφωση των κατηγοριών της νέας περιόδου.
Από την Γ’ Εθνική ανεβαίνουν στη Β’ 22 συνολικά ομάδες από τους 4 ομίλους. Από τoν 1ο όμιλο, στον οποίο πήρε μέρος ο ΚΑΟ Κορίνθου, το εισιτήριο για την Β’ Εθνική, πήραν οι 6 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Το Παλαιό Φάληρο, ο Ηλυσιακός, ο ΚΑΟ Κορίνθου, το Νέο Ληξούριο, η ΑΕ Νέας Κηφισιάς και ο Άρης Νικαίας.
6 ομάδες ανέβηκαν και από τον 2ο όμιλο, 5 από τον 3ο και 5 από τον 4ο. Πέρα από τις ανόδους, αποφασίστηκε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα σε καμία κατηγορία.
Η Β’ Εθνική της νέας σεζόν θα αποτελείται από 50 σωματεία και 4 ομίλους (δύο περισσότερους από φέτος), οι οποίοι θα διαμορφωθούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής και χωρίς αντικατάσταση.