Την πρόκριση στη β’ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας πήρε ο Ασπρόκαμπος, που επικράτησε 7-6 στα πέναλτι του Ηρακλή Λεχαίου.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στο γήπεδο Τραγάνας στο Κιάτο, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, μετά και το έξτρα 30λεπτο της παράτασης και έλυσαν τις διαφορές του στα πέναλτι.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ασπρόκαμπου, Μιχάλης Μπέζας χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του, καθώς απέκρουσε 3 πέναλτι και συγκεκριμένα των Τσαγκλή, Κορωνιώτη και Κρίνη.

Το ματς υστέρησε ποιοτικά, είχε μέτριο ρυθμό, με αρκετά λάθη εκατέρωθεν και λίγες φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες. Στο ξεκίνημα, ο Ηρακλής είχε μια καλή ευκαιρία με τον Μελισσαρόπουλο, που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπέζα.

Ο Ασπρόκαμπος προσπάθησε να απειλήσει, μέσα από κάποιες στημένες φάσεις, αλλά δεν βρήκε τις λύσεις για να πετύχει κάποιο γκολ, για να μείνει έτσι το τελικό 0-0.

Η διαδικασία των πέναλτι

Οι δύο ομάδες εκτέλεσαν από 9 πέναλτι, για να επικράτησει ο Ασπρόκαμπος με 7-6.

Για τους νικητές ευστόχησαν οι Κωστούρος, Μπίζιος, Κλωνής, Τσαμαδός, Μπελίτσης Γ., Μπελίτσης Κ. και Δρούγκας. Αστόχησε ο Αθανασίου, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ και ο Καλύβας που σημάδεψε το δοκάρι.

Για τον Ηρακλή Λεχαίου ευστόχησαν οι Πούλος, Σαντικάι, Μπενγκάι, Γιώτης, Λέκκας, Κωνσταντόπουλος και αστόχησαν οι Τσαγκλής, Κορωνιώτης, Κρίνης, οι οποίοι νικήθηκαν από τον Μπέζα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ασπρόκαμπου αφιέρωσαν την πρόκριση στον συμπαίκτη τους, Τάσο Μηλιώτη, ο οποίος τραυματίστηκε στον καρπό στο πρώτο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε.  

ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ: Μπέζας, Πυργάκης (70’ Μπελίτσης Γ.), Μπελίτσης Κ., Μηλιώτης (30’ λ.τρ. Δρούγκας) Αθανασίου, Κλωνής, Τσαμαδός (80’ Καλαπόδης), Κωστούρος, Καλύβας, Μπίζιος, Ρέρα

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ: Μπάρκας, Λαζαρίδης (46’ Σαντικάι Λ.), Κωνσταντόπουλος, Τσάγκλης, Κορωνιώτης, Πούλος, Μελισσαρόπουλος (65’ Κρίνης), Παντελέου (80’ Σαντικάι Α.), Λέκκας, Χαρμπάτσης (46’ Γιώτης), Μπενγκάι