Μετά από 3 μήνες, η Σχολή Ποδοσφαίρου Soccer Stars στο Λουτράκι, επέστρεψε δυναμικά στη δράση.

Από τις 8 Ιουνίου έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις όλων των τμημάτων στις εγκαταστάσεις του Μεσογειακού Κέντρου Αποκατάστασης στο Λουτράκι. Η Σχολή τηρεί σχολαστικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού, καθώς και τους κανόνες υγιεινής και οι προπονήσεις γίνονται με απόλυτη ασφάλεια για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

«Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού, όπως προβλέπεται πάντα, προετοιμάσαμε νέες διαδικασίες σύμφωνα με τις οδηγίες ασφάλειας. Δημιουργήσουμε το δικό μας πρωτόκολλο προπόνησης βασιζόμενοι στα πρωτόκολλα του Υφ. Αθλητισμού.

Διαχωρίσαμε τα groups σε διαφορετικές ώρες και μέρες ώστε να μην προπονούνται όλοι οι αθλητές μας μαζί και να μην συνωστιζόμαστε. Όλοι οι προπονητές μας πραγματοποίησαν εκπαίδευση στα νέα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής.

Έχουμε αναρτήσει όλες τις οδηγίες στην νέα εγκατάσταση όπου θα μας φιλοξενήσει για το επόμενο διάστημα. Εφοδιαστήκαμε με πολλή όρεξη, διάθεση και ευχόμαστε ότι όλη αυτή η κατάσταση που βιώσαμε να μην επαναληφθεί και να μας αφήσει μόνο τα οφέλη που αποκομίσαμε μέσα σε αυτήν την περιπέτεια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Σχολής.

Το πρόγραμμα προπονήσεων:

Ευχαριστεί το Μεσογειακό Κέντρο

Απ’ τις 8 Ιουνίου λοιπόν, η Σχολή λειτουργεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Μεσογειακού Κέντρου Αποκατάστασης. Με ανακοίνωσή της η Σχολή θέλησε να ευχαριστήσει το Κέντρο και την οικογένεια Στριμενόπουλου για τη συνεργασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Σχολή μας επανήλθε δυναμικά στις προπονήσεις της με όλα τα τμήμα της μετά την άρση των μέτρων την Δευτέρα 8 Ιουνίου. Πέρασε ήδη η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων με νέες συνθήκες, νέους κανόνες ασφαλείας, με προσεκτικά πρωτόκολλα υγιεινής αλλά και στο όμορφο και ολοκαίνουργιο γήπεδο ποδοσφαίρου του Μεσογειακού Κέντρου.

Αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια το Μεσογειακό Κέντρο και την οικογένεια Στριμενόπουλου, όπου μέσα σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση μας εμπιστεύτηκε, μετά την παρουσίαση των πρωτοκόλλων μας, για την χρήση του γηπέδου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του κέντρου. Με αυτήν την συνεργασία μας δίνει την δυνατότητα να ολοκληρώσουμε την ”ποδοσφαιρική χρονιά” μας όπως αρμόζει στους αθλητές μας και να προετοιμαστούμε όλοι μαζί για την επόμενη.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μας παρακολουθούν και μας λένε καλά λόγια σε όλες μας τις προπονήσεις. Με αυτήν τους την στάση μας δείχνουν την ευαισθησία τους, την υποστήριξή τους στην προσπάθειά μας αλλά και την στάση τους για την εξέλιξη κ επιτυχία της αθλητικής κοινότητας.

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την στάση σας.

Με εκτίμηση, SOCCER STARS».