Στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου, η Προοδευτική Περιγιαλίου επικράτησε 0-2 του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών και έφτασε τους 12 βαθμούς.

Σε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι, η Προοδευτική ήταν πιο ουσιαστική στο β’ μέρος, βρήκε τις λύσεις επιθετικά και πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, με δύναμη, κάποια καλά διαστήματα και ορισμένες καλές στιγμές εκατέρωθεν. Το 0-0 δεν άλλαξε και στο β’ 45λεπτο, η Προοδευτική ανέβασε στροφές, για να φτάσει στο 0-1 στο 70’ με τον Κορδαλή. Στο 78’ ο Σαμπανλάρι βρήκε δίχτυα και έγραψε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

Ο Φωκάς δεν τα παράτησε και στο τελευταίο δεκάλεπτο, δημιούργησε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο γκολκίπερ της Προοδευτικής Νικολού αντέδρασε σωστά σε δύο καλά σουτ του Παναγιώτη Κυριάκου, ενώ έκανε και μια σπουδαία απόκρουση σε κεφαλιά του Τσαβαλά.

** Η Προοδευτική Περιγιαλίου ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών για την άψογη φιλοξενία.

** Ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών συγχαίρει το διαιτητικό τρίο για την απόδοσή του.

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος (Αγοράς – Πέτρου)

ΦΩΚΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΛΕΩΝΩΝ: Πασσιάς, Κουτσούκος (51’ Σελλάς), Λίτσας, Κυριάκος Π., Κυριάκος Κ., Τσαβαλάς, Καλαντζής (87’ Διαμαντόπουλος), Καρφίτσας, Δούρος, Κασκαντάμης, Παπαχρήστος (80’ Καπότας)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ: Νικολού, Κυρίμης, Πολυδωρόπουλος, Σαμπανλάρι, Κορδαλής, Καραμπέτσος (87’ Λαμπρόπουλος), Λαζαρίδης, Αγγελόπουλος, Γιαννόπουλος, Βενετσάνος, Καλλιανιώτης (51’ Κοντακτσίου)