Με κοινή τους ανακοίνωση Κύψελος και Κόρινθος ζητούν από τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να σεβαστούν τα μέτρα της Πολιτείας κατά του κορονοϊού, για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και να μη δώσουν το παρών στο ντέρμπι του Σαββάτου (31/10), στο γήπεδο του Συνοικισμού.

Οι διοικήσεις των δύο συλλόγων απευθύνουν έκκληση στο φίλαθλο κοινό, ενώ όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα της Κορίνθου στο Facebook.

Η ανακοίνωση των συλλόγων:

«Ο ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ και ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ εν όψει του μεταξύ τους παιχνιδιού το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Συνοικισμού, απευθύνουν έκκληση στο φίλαθλο κόσμο της πόλης, παρά το μεγάλο ενδιαφέρον του αγώνα, να σεβαστούν τα μέτρα της Πολιτείας για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και να μη προσέλθουν στο γήπεδο με οποιοδήποτε τρόπο.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το facebook της σελίδας ΠΑΣ Κόρινθος μέσω live streaming και μαγνητοσκοπημένο στο e-korinthos.

Με γνώμονα την ασφάλεια και τον απόλυτο στη δημόσια υγεία εναρμονιζόμαστε με τις αποφάσεις του ΕΟΔΥ, προκειμένου να αποτραπεί η εξάπλωση του covid-19. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Οι διοικήσεις

ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ