Μετά από δύο σερί ήττες σε Πετρί και Αθίκια, ο Αστέρας επιστρέφει το Σάββατο (15/2) στο Δερβένι, όπου φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

Μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή για τους «κυανόλευκους» που έχουν ανάγκη τους βαθμούς. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με τον Νίκο Κολιμάδη να έχει ρίξει το βάρος σε δύο τομείς: Στη ψυχολογία και στο σκοράρισμα.

Ο τεχνικός του Αστέρα προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των παικτών μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και παράλληλα, να βελτιώσει την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι. Ο Αστέρας έχει σημειώσει 18 γκολ σε 19 αγώνες, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τον Κολιμάδη. Στις προπονήσεις έχει δωθεί μεγάλο βάρος στα τελειώματα των φάσεων και υπάρχει πίστη πως θα βρεθούν οι λύσεις εν όψει της συνέχειας.

Ενίσχυση με Φολιά

Εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Αστέρας αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, καθώς μέχρι την Τετάρτη (12/2) δεν προέκυψε κάπιο πρόβλημα.

Αντίθετα, στη διάθεση του Κολιμάδη έως τα μέσα Μαρτίου θα βρίσκεται ο Νίκος Φολιάς. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός επέστρεψε από την Αγγλία, όπου εργάζεται και θα είναι στο Δερβένι για ένα μήνα.

Ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα και αναμένεται να δώσει βοήθειες στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.