Άμεση ήταν η αντίδραση της Κορίνθου στις δηλώσεις του Θανάση Περαχωρίτη, σχετικά με την κυριακάτικη αναμέτρηση στα Αθίκια.

Με ανακοίνωσή της η Κόρινθος απάντησε στον τεχνικό διευθυντή του Τενεάτη, επισημαίνοντας πως όσα είπε είναι μόνο ψέματα. Μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά στην έκθεση της αστυνομίας και όσα αυτή αναφέρει για την σύλληψη του φιλάθλου, καθώς και το ότι το θέμα έχει πάρει το δρόμο της ποινικής δικαιοσύνης, ενώ θα φτάσει και στο γραφείο του εισαγγελέα της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κορίνθου:

«Ο προ δεκαπενθημέρου “φίλαθλος” κατά δήλωση του σημερινός τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Τενεάτη Αθικίων προσπάθησε με σημερινές δηλώσεις του να αλλάξει την πραγματικότητα και όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό αγώνα λέγοντας μόνο ψέματα.

 1 ψέμα ) Η αστυνομία – τμήμα ασφάλειας Κορίνθου- βάσει του αντιγράφου που λάβαμε για τα αδικήματα που κατηγορείται ο συλληφθείς είναι ότι στις 15:20 σε απόσταση 10 μέτρων από το γήπεδο στο περιβάλλοντα χώρο πυροβόλησε φωνάζοντας θα σας ‘αφαλοκόψω σήμερα’. Αυτά τα λέει η έκθεση της αστυνομίας.

2 ψέμα) Στο 80 λεπτό ακριβώς δίπλα από τον παρατηρητή αγώνα ο οπαδός των Αθικίων με τα αρχικά Τ.Κ του Αναστασίου χτύπησε στο πρόσωπο τον παράγοντα της ομάδας μας Οικονόμου Γεώργιο.

Να αναφέρουμε ότι στην λήξη του αγώνα ο τεχνικός διευθυντής των Αθικιων όχι μόνο το παραδέχτηκε αλλά δικαιολογήθηκε κιόλας ότι δεν πρόλαβε λόγω απόστασης να το αποτρέψει.

3 ψέμα) Πώς γνωρίζει ότι η έκθεση του παρατηρητή δεν αναφέρει τίποτα εφόσον αυτή θα κατατεθεί αύριο στην ΕΠΣ Κορινθίας.

4 ψέμα) στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής αναφέρει ρίψη νερού και από τους φιλάθλους και των δυο ομάδων.

Κατανοούμε την ταραχή και την προσπάθεια στηριζόμενη σε ψέμματα μιας υπερασπιστικής γραμμής, ΟΜΩΣ η δήλωση παραδοχή στο ραδιόφωνο στον Θύμιο Τσαρμπό σήμερα το μεσημέρι από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και Αθικιωτή, αλλά και συγγενή του τεχνικού διευθυντή του Τενεατη ότι ο συλληφθείς πυροβόλησε και στον αγώνα με το Χιλιομόδι απλά μας επιβεβαιώνει και αποδεικνύει την αλήθεια.

Ο Τενεάτης νίκησε στον χθεσινό αγώνα μέσα στο γήπεδο και συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του αυτό που αμαυρώνει την νίκη τους όμως είναι οι συνθήκες που δημιούργησαν οι “οπαδοί ” με την ανοχή της διοίκησης, η οποία μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχουν ζητήσει μια συγνώμη.

Τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει η ποινική δικαιοσύνη και τις επόμενες ημέρες θα ασχοληθεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ».