Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών έστειλε το δικό του μήνυμα στη μάχη κατά του κορονοϊού με το σύνθημα «Μένουμε Σπίτι».

Ο ΠΣΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση, ενώ Έλληνες ποδοσφαιριστές φιλοξενήθηκαν στο σχετικό βίντεο. Κουρμπέλης, Μασούρας, Αλμπάνης, αλλά και ο δικός μας, Τάσος Μπακασέτας προτρέπουν τον κόσμο να μείνει σπίτι.

Η ανακοίνωση:

«Στιγμές όπως αυτές που βιώνουμε δοκιμάζουν τις ανθρώπινες αντοχές, όμως καλούμαστε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Τηρούμε τα μέτρα υγιεινής και προστασίας, όχι μόνο για να διασφαλίσουμε την προσωπική μας υγεία, αλλά και των ευπαθών ομάδων και όσων ρισκάρουν τη δική τους για το κοινό συμφέρον.

Είμαστε όλοι γιατροί, νοσηλευτές, φαρμακοποιοί, υπάλληλοι σε σούπερ μάρκετ και σε καταστήματα take away. Ας προσπαθήσουμε να βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση τους. Ας ακούσουμε την κραυγή αγωνίας τους…

Μένουμε σπίτι και ενωμένοι θα βγούμε νικητές από μία μεγάλη δοκιμασία, που μπορεί να αποτελέσει την απαρχή ώστε να δούμε τον κόσμο από ένα νέο, καλύτερο και πιο δημιουργικό, πρίσμα».