Την ερχόμενη Δευτέρα 26 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία της νέας σεζόν για τον Πέλοπα, που έχει και φέτος υψηλούς στόχους.

Το ραντεβού των ποδοσφαιριστών με τον νέο προπονητή, Γιώργο Καρανικά έχει δοθεί για τις 18:30 στο Στάδιο Κιάτου, ενώ πριν την πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του Κιάτου, ο μεγάλος στόχος για τη νέα σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ώστε μέσα από τα μπαράζ, ο Πέλοπας να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου στις 18:30 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Κιάτου ξεκινάει την προετοιμασία η ομάδα μας υπό τις οδηγίες του κ. Καρανίκα. Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και μετά θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος οι στόχοι της ομάδας μας είναι υψηλοί. Πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ώστε η ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω της διαδικασίας των μπαράζ αγώνων. Καλή σεζόν να έχουμε με υγεία και επιτυχίες».