Το πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε ο Αστέρας Κορίνθου, που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ασπρόκαμπο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ξεκίνημα και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 11’ με γκολ που σημείωσε ο Αργύρης Τσαμαδός. Ο Αστέρας θέλησε να αντιδράσει στη συνέχεια ωστόσο, έως το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο και να πηγαίνει στη δύναμη.

Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο ποιοτικά, πιο ανοικτό και άρχισε με ένα γκολ του Αστέρα με τον Στριμμενόπουλο, που ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι επέμειναν και στο 60’ ισοφάρισαν με τον Στριμμενόπουλο. Στο 66’ μάλιστα, έκαναν την ανατροπή στο σκορ. Ο Μεσίνης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα από τον Αθανασίου, σε μια φάση που προκάλεσε διαμαρτυρίες από πλευράς Ασπρόκαμπου προς τον διαιτητή Βλαντή.

Ο Στριμμενόπουλος νίκησε τον Μπέζα από την άσπρη βούλα και με το δεύτερο δικό του γκολ, έγραψε το 2-1. Γρήγορα, όμως, στο 68’, ήταν η σειρά του Ασπρόκαμπου να κερδίσει πέναλτι με τον Α. Τσαμαδό και τον Κωστούρο να το εκτελεί εύστοχα για το τελικό 2-2. Τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε, παρότι υπήρχαν κάποιες καλές στιγμές εκατέρωθεν.

Στον Αστέρα έμειναν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και τον πρώτο βαθμό, ενώ στον Ασπρόκαμπο έχουν παράπονα από την διαιτησία του Βλαντή.  

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Ραφτόπουλος, Μορφονίδης, Βλάχος Γ., Πέτρου (60’ Λιμνιάτης), Μπούφης, Κατσανάκης Θ., Βλάχος Ν., Ζίου (46’ Ανδριανόπουλος, 60’ λ.τρ. Μεσίνης), Στριμμενόπουλος, Καλιοτζής, Βασίλας (85’ Λώλης)

ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ: Μπέζας, Πυργάκης, Παπαχρόνης, Αθανασίου, Μπελίτσης, Κλωνής, Ρέρα (90’ Τσαμαδός Π.), Κωστούρος, Μακρόπουλος (39’ λ.τρ. Καλαπόδης), Μπίζιος, Τσαμαδός Α.