Η αυλαία για το 2020 ανοίγει το Σάββατο (18/1) στην Πάτρα για το Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου, που θα πάρει μέρος στην ημερίδα ορίων για τις ηλικίες 9 έως 12 ετών, στο κολυμβητήριο «Α. Πέπανος».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο αγωνιστικές (πρωινή και απογευματινή) κοινές και για τις δύο κατηγορίες. Ο ΝΟ Κορίνθου θα δώσει δυναμικό παρών με συνολικά 34 αθλητές (13 αθλητές αγωνιστικής και 21 προαγωνιστικής) και θα αναχωρήσει από το Δημοτικό στάδιο Κορίνθου στις 7:00 το πρωί του Σαββάτου με πούλμαν.

Οι αγώνες ξεκινούν στις 10:00, ενώ η προθέρμανση είναι προγραμματισμένη για τις 9:00. Το μεσημέρι θα ακολουθήσει διάλειμμα για γεύμα της ομάδας σε εστιατόριο καθώς και ξεκούραση για να υπάρξει συνέχεια στην δεύτερη αγωνιστική το απόγευμα.

Οι ώρες προθέρμανσης και έναρξης των αγώνων της δεύτερης αγωνιστικής θα καθοριστούν από την διοργανώτρια αρχή και θα εξαρτηθούν από την ώρα λήξη της πρώτης αγωνιστικής.

Η αποστολή επιστρέψει στην Κόρινθο το Σάββατο το βράδυ.Τους αθλητές θα συνοδεύσουν μέλη από το Δ.Σ. και από το προπονητικό τιμ οι Νίκος Ξυλούρης Νίκος Στρατουδάκης και Κώστας Μιχαλόπουλος.