Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου, που επικράτησε 0-1 του Αστέρα Κορίνθου, στα Εξαμίλια.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το σημαντικό τρίποντο, λίγο πριν το φινάλε, με «χρυσό» σκόρερ τον Λεωνίδα Γκούμα. Από την άλλη, ο Αστέρας γνώρισε την 3η του ήττα, παρότι έδειξε και πάλι αρκετά θετικά στοιχεία.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, είχαν τον έλεγχο και δημιούργησαν ορισμένες καλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν σε γκολ. Στην επανάληψη, όμως, η απόδοση του Αστέρα έπεσε και δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Αντίθετα, η Πρόοδος βελτιώθηκε, μετά το μέτριο 45λεπτο, πήρε ώθηση από την είσοδο των Ρεκλείτη και Βουρβούπολου και βρήκε ρυθμό στο παιχνίδί της. Κατάφερε έτσι, να φτάσει στο νικητήριο γκολ στο 82’ με ωραίο σουτ του Γκούμα, ο οποίος νίκησε τον Ραπτόπουλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Ραπτόπουλος, Μορφονίδης, Κατσανάκης Θ., Πέτρου (86’ Κατσανάκης Γ.), Βλάχος Γ., Μπασιώτης (82’ Λώλης), Βλάχος Ν., Καλιοντζής, Ανδριανόπουλος, Βασίλας, Μεσίνης (65’ Στριμμενόπουλος)

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Βαρδάκας, Πασσιάς (60’ Βουρβόπουλος), Μαχαίρας, Κοκιόπουλος, Δαλαμαρίνης, Χρυσούλας Κ., Γκούμας, Απαλός, Παρασκευόπουλος, Κουτσούκος (46’ Ρεκλείτης), Κίτσι (85’ Πίπιλος)