Την Δευτέρα 26 Ιουλίου ξεκινά στο γήπεδο των Ισθμιών η προετοιμασία του ΑΟ Λουτράκι.

Η αυλαία της σεζόν ανοίγει για τους «οράνιε» που πιάνουν δουλειά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Νούλα. Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, ο Δημήτρης Μαυρέλης θα είναι βοηθός προπονητή, ενώ το τεχνικό επιτελείο συμπληρώνουν οι Παναγιώτης Πιπίνης και Χάρης Παναγιωτόπουλος.

Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος, ο Πίπινης αναλαμβάνει γυμναστής, ενώ ο Παναγιωτόπουλος θα είναι ο γυμναστής τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Λουτράκι, ανακοινώνει την έναρξη προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας, την Δευτέρα 26 Ιουλίου στο Γήπεδο Ισθμίας «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ».

Το τεχνικό δυναμικό υπό την ηγεσία του προπονητή κ. Νούλα Γιάννη και την συνεπικουρία του κ. Μαυρέλη Δημήτρη (Βοηθός Προπονητής) θα έχει την υποστήριξη των κ.κ. Πιπίνη Παναγιώτη (Γυμναστής) και του κ. Παναγιωτόπουλου Χάρη (γυμναστής τερματοφυλάκων).

Ο κ. Πιπίνης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην φυσιολογία και την προπονητική, ενώ υπηρέτησε από την θέση του γυμναστή την ομάδα του Πανθρακικού για δύο περιόδους.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει υπηρετήσει την ομάδα από την θέση του τερματοφύλακα για αρκετές αγωνιστικές περιόδους, τόσο στην Α΄Κατηγορία όσο και στην Γ΄Εθνική ενώ έχει αγωνιστεί και σε αρκετές ομάδες της Ά κατηγορίας ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ στο παρελθόν.

Η διοίκηση καλωσορίζει και τα δύο νέα μέλη του προπονητικού δυναμικού και τους εύχεται καλή επιτυχία στα πόστα που αναλαμβάνουν».