Σπουδαία επιτυχία για την ΑΛΑ Κορινθίας, με τον Βασίλη Ρέκκα να κατακτά τον τίτλο στο πρωτάθλημα Αναβάσεων, μετά τον τελευταίο αγώνα στην Πιτίτσα Αχαϊάς.

Ο Ρέκκας με το Saxo VTS πανηγύρισε τον τίτλο στην κατηγορία Α έως 2000. Ο οδηγός από το Κοκκώνι έκανε τον καλύτερο χρόνο στην κατηγορία του και τον 2ο χρόνο στην Ομάδα Α και αναδείχθηκε πρωταθλητής για το 2019!

Συγκινημένος ο πατέρας του, Νίκος Ρέκκας σχολίασε: «Να συμμετέχουν τα παιδιά σου σε ένα άθλημα σε κάνει να νιώθεις υπερήφανος. Όταν, όμως έχεις τον ένα πρωταθλητή Βασίλη και τον άλλο δευτεραθλητή Βίκτωρα σε Πανελλαδικό επίπεδο τότε τα συναισθήματα μπερδεύουν. Άλλο επίπεδο. Σας ευχαριστώ γι’ αυτά τα συναισθήματα που μου χαρίσατε».

Στην ομάδα Α και στην κλάση Α5 νικητής ήταν ο Γιώργος Μπάσδελης (Micra Kit Car), που επέστρεψε στις αναβάσεις μετά από πολύ καιρό. Στην κλάση Ν2 ο Αλέξης Μενούνος (Peugeot 106 s16) κατάφερε να ανεβεί στο 3ο σκαλί του βάθρου.  Ο Πανάγγελος Ρέκκας (Saxo Vts ) τερμάτισε στην 5η θέση.

Τερματισμός και για το Χρήστο Παλαιολόγου στην Ν4 που δεν προσμέτρησε στην βαθμολογία. Στην κατηγορία Ε  και στην Ε11 ο Παναγιώτης Κεφαλάς (VW Golf) τερμάτισε στην 4η θέση , στην ίδια κατηγορία είχαμε και την επιστροφή του Ανδρέα Μπάσδελη στις Αναβάσεις με το κίτρινο VW Golf.

Άτυχοι του αγώνα, καθώς δεν κατάφεραν να τον ολοκληρώσουν ήταν οι Μάκης Σούκουλης, Παναγιώτης Δουρδούμας και Κατερίνα Μπράτσου.