Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Κορινθίας πανηγύρισε ο Άγιος Γεώργιος, που επικράτησε 3-1 του Ολυμπιακού Λουτρακίου στα πέναλτι, στο γήπεδο του Λεχαίου.

Μετά τα 120 λεπτά μαζί με την παράταση, οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και στην διαδικασία των πέναλτι, οι παίκτες του Αγίου Γεωργίου ήταν πιο ψύχραιμοι και πιο εύστοχοι, για να πάρουν έτσι τη σπουδαία πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, με σωστή τακτική έκλεισαν τους χώρους προς την εστία τους και με ταχύτητα επιχειρούσαν να βγουν στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Έγιναν απειλητικοί κυρίως με Ζερβάκο, Σίνα και Μάρα, αλλά δεν βρήκαν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Απ’ την πλευρά του, ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρωτάθλημα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες. Η ομάδα του Λουτρακίου βρέθηκε σε μέτρια μέτρα, χωρίς καλό ρυθμό στο παιχνίδι της και δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα. Το 0-0 παράμεινε και μετά το έξτρα ημίωρο της παράτασης και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-1.

Για τον Άγιο Γεώργιο, ο Άκης Διονέλλης εκτέλεσε άουτ το πρώτο πέναλτι, ενώ στο δεύτερο ο Μάρας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καζή, ο οποίος απέκρουσε. Στη συνέχεια, όμως, οι Πλακάλι, Ζερβάκος και Ντόμι ευστόχησαν από την άσπρη βούλα.

Για τον Ολυμπιακό, οι Μπαχλαβάς και Σταμάτης έστειλαν τη μπάλα άουτ στις δύο πρώτες εκτελέσεις. Στο τρίτο πέναλτι του Παπαδημητρίου απέκρουσε ο Θεοχάρης και ο μόνος που ευστόχησε ήταν ο Σαλοδημήτρης.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς στην παράταση αποβλήθηκαν ο Σίνα του Αγίου Γεώργιου και ο Λέσι του Ολυμπιακού.

Διαιτητής: Ψυχογιός

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Θεοχάρης, Τόγιας, Λουκά, Διονέλλης Ακ., Πετρόπουλος, Ντόμι, Σινά, Πλακάλι, Μάρας, Ζερβάκος, Ζαφειρόπουλος. Έπαιξαν και οι Διονέλλς Αγγ., Διονέλλης Ν., Πιέτρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Καζής, Σιδερής, Μπαχλαβάς, Παπαϊωάννου, Καΐτσας, Παπαδημητρίου, Τσιλίκης, Σαλοδημήτρης, Κανάκης (50’ λ.τρ. Λέσι), Σταμάτης, Τσουμάνης (106’ Χαρίτος)